Tvättar sminkborstarna

Hallå från hemmakarantänen! Hoppas ni har det bra, vi fortsätter jobba på här hemifrån. Jag har blivit bättre men fortsätter att hålla mig hemma och ifrån allmänheten, man vet aldrig. Lika bra!

Något som jag äntligen kommit till skott med, är att tvätta mina sminkpenslar! 😍 Det har dröjt alldeles för länge, egentligen vill jag få till att göra det varannan vecka, eftersom det samlas vääldigt mycket bakterier i dom. Men om jag ska vara helt ärlig så är det i min drömvärld haha.

Hygienen så viktig just nu. Så tips från mig är att ta tag i det, finns nog inget bättre tillfälle än just nu 💗 Speciellt om man har lite att göra i sin hemmakarantän 😜

Jag brukar ställa dom upp och ned i vatten en stund, och sedan använda något schampoo som jag har hemma när jag tvättar dom. Och gnugga i handflatan!

Jag använder en bricka med en lite förhöjd kant och lägger en handduk ovanpå. Det gör att penslarna får en liten lutning när de torkar. Jag har hört någonstans att det är bra så inte vatten kommer in vid limfästet av fransarna.

Jag tycker att känslan är så härlig när man sminkar mig med helt rena borstar, allting kan bli så mycket mer exakt gällande mängd av produkt som appliceras!

Ta hand om er! ❤️

//Amanda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s